Om oss

Aktiebok.net - självklart val för bolag som vill göra rätt  och öka sin värderingVi använder inte pekpinnar – vi hittar lösningar

Med aktiebok.net blir det lätt att göra rätt – snabbt, kostnadseffektivt och mycket smidigt med professionell service och ett komplett utbud av tjänster, även för rekonstruktion av aktiebok och emissionshantering. Det har gjort aktiebok.net till marknadens mest kompletta system för säker, webbaserad hantering av ägarförteckningar sedan 2005.

Med mångårig erfarenhet av entreprenörers villkor vet vi hur det kan vara att driva en verksamhet och samtidigt hantera administrationen. Det är inte ovanligt att aktieboken blir en hög av papper och lösa dokument. Men i ärlighetens namn är det inte bara ett lagbrott – det kan bli ett stort problem på sikt.

Bolagsstämman kräver ordning. Fusion och liknande bolagshändelser förutsätter en korrekt aktiebok. Ansökan om att bli avstämningsbolag ställer krav på historik över varje enskild aktie. Vid emissioner krävs inte bara löpande hantering – allt ska föras in i aktieboken också. IR-funktioner måste fungera smidigt för att tiden ska räcka till.

Så hur gör Ni för att hinna med administration, verksamhet, affärer, registrering av köp/sälj mellan ägare, bokföring och frågor från aktieägare/revisor? Våra handläggare står redo att hjälpa er i stort som smått! Varmt välkommen att kontakta oss! 

Mervärde

Aktiebok.net ingår i det utbud av specialisttjänster inom B2B som UCR Management AB erbjuder aktiebolag, LLC-bolag samt Ltd-bolag i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Cypern, Schweiz och USA. Tjänsterna omfattar bland annat;

Vi brinner för det vi gör – att skapa ordning och reda med resultat som syns. Varmt välkommen att kontakta oss! 

UCR Management AB

Bolaget bildades den 25 maj 2004 och bedrev initialt verksamhet inom person- och sakförsäkringar under dåvarande firmanamn Försäkringscenter Helsingborg AB (orgnr 556662-9928). Verksamheten ändrade så småningom inriktning mot B2B varpå bolaget namnändrades till UCR Management AB. Bolaget har haft samma huvudägare sedan det bildades och är registrerad för F-skatt samt moms (VAT). Systemet aktiebok.net förvärvades i februari 2009 och har använts av ett stort antal bolag allt sedan det lanserades i mars 2005. Kunder finns i bland annat Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Cypern, Schweiz och USA.

UCR Management AB, Carl Öhrns gata 19, 25443 Helsingborg, Sweden.