Välkommen till oss

Vi använder inte pekpinnar, vi hittar lösningar. Snabbt, kostnadseffektivt och mycket smidigt med professionell service och ett komplett utbud av tjänster, även för rekonstruktion av aktiebok, bolagsstämmor och kommunikation med aktieägare…

Erfarenhet av entreprenörers villkor motiverar oss att underlätta administration, information och compliance.

Vi vet hur det kan vara att driva en verksamhet och samtidigt hantera administrationen. Det är inte ovanligt att aktieboken blir en hög av papper och lösa dokument. Men i ärlighetens namn är det inte bara ett lagbrott – det kan bli ett stort problem på sikt.

Bolagsstämman kräver ordning. Fusion och liknande bolagshändelser förutsätter en korrekt aktiebok. Ansökan om att bli avstämningsbolag ställer krav på historik över varje enskild aktie. Vid emissioner krävs inte bara löpande hantering – allt ska föras in i aktieboken också. IR-funktioner måste fungera smidigt för att tiden ska räcka till. Så hur gör Ni för att hinna med administration, verksamhet, affärer, registrering av köp/sälj mellan ägare, bokföring och frågor från aktieägare/revisor?

Våra handläggare står redo att hjälpa er i stort som smått! Det är lika enkelt som att lägga ut bolagets bokföring på en redovisningsbyrå. Varmt välkommen att kontakta oss!